Özbayat İlkokulu
Özbayat Köyü Yalvaç/ ISPARTA

VİZYON

İSTİYORUZ Kİ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÇALIŞANLARIMIZ ÖZBAYAT İLKÖĞRETİM OKULUNDA BULUNMAKTAN MUTLU OLSUN İSTİYORUZ Kİ, ÖZBAYAT İ.Ö. OKULLULU OLMAK AYRICALIK OLSUN İSTİYORUZ Kİ, EĞİTİM ÖĞRETİM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN KENDİLERİNİ GELİŞTİRDİKLERİ BİR SÜREÇ OLSUN İSTİYORUZ Kİ, OKULUMUZ YENİLENEREK GELİŞSİN; ÇEVREYE DESTEK VE ÖNCÜ OLSUN İSTİYORUZ Kİ, OKULUMUZ ALANINDA HER GÜN DAHA İYİ VE EN İYİ OLSUN

MİSYON

Bilimsel Ve Çağdaş Eğitim Öğretim İle Öğrencilerimizin Bireysel Özelliklerine Göre Gelişimlerini Sağlamak, Topluma Örnek, Yararlı Bireyler Yetiştirmek Ve Yaşamın Her Alanında Bilime Bilimdeki Yeniliklere Açık Olmak Ve Onlara Beceriler Kazandırmak 21.Yüz Yılın Değişen Ve Gelişen İhtiyaçlara cevap verebilmek.5.Öğrencilerimizin, Zihinde insana, Düşünceye, Bilime, Çağdaş Gelişmelere, Yeniliklere Açık Ahlaka Ve Kültürel Mirasa Saygıya Dayanan Bir Anlayışını Oluşmasına Katkıda Bulunmak.

BAŞARILAR

Bizim en büyük sevinçlerimizden birisi şüphesiz öğrencilerimizin toplumda iyi,saygın,donanımlı kutsal değerlerimizi bilip onu en çok seven ve koruyan saygılı ve başarılı bir birey olarak toplumda yerlerini almalarıdır.
Öğretim Şekli :normal

normal